2
min read
A- A+
Pročitano

Čime su se bavile dame iz kraljevskih porodica prije braka?

09/05/2020 - 13:51
Autor:Fos Media
424 pregleda

Dame koje su danas članice kraljevskih porodica jednom su odlučile da poslušaju svoje srce, bez obzira na očekivanja i protivljenje roditelja, i udaju se svoje izabranike plemićke krvi

Foto

Foto: Pinterest

Nekada su se bavile uobičajenim zanimanjima novinarke, profesionalne sportistkinje, konobarice, bankarske službenice, savjetnika ili televizijske voditeljke, da bi im se zatim život preokrenuo za 180 stepeni. Međutim, nećemo dužiti sa uvodom, već odmah prelazimo na konkretne primere, a riječ je o ženama koje veoma dobro poznajete. Nakratko ćemo obići Evropu i otkriti detalje iz njihovih pređašnjih života.

Kraljica Leticija

Sve do objavljivanja vjeridbe sa tadašnjim princom Filipom, kraljica Leticija je radila kao prezenter vijesti na španskoj televiziji. Novinarsku karijeru započela je na mreži CNN, a bila je specijalni izvještač sa mjesta dešavanja nesreća kao što je potonuće naftnog tankera Prestige, ili rat u Iraku, a upravo tokom tog perioda upoznala je svog izabranika, piše City Magazine.

Kejt Midlton

Kao i veliki broj parova, princ Vilijam i Kejt Midlton upoznali su se tokom studiranja na Univerzitetu Saint Andrews u Škotskoj. Ona je izučavala istoriju umjetnosti, ali se istovremeno bavila konobarisanjem. Ipak, kasnije je priznala da se nije dobro snalazila. Pored toga, oprobala se i u nabavci opreme za kompaniju Jigsaw, ali i u radu u porodičnoj firmi za organizaciju dječijih rođendana. Pomagala je u fotografisanju, veb dizajnu, marketingu, ali i pokrenula liniju odjeće namenjenu najmlađima. Naravno, sve navedene uloge je napustila nakon što se vjerila, prenosi City Magazine.

Megan Markl

Kao nekada Grejs Keli, Megan Markl se prije udaje oprobala u glumačkoj profesiji. Danas je ljubitelji serija najviše pamte po ulozi Rejčel Zejn u ostvarenju Suits, međutim zaigrala je i u serijama General HospitalCSI90210Without a traceFringeCastle… Pored uloga u serijama, snimala je i filmove, kao što su Remember Me i Horrible Bosses. Međutim, malo njenih fanova zna da je pre bavljenja glumom pisala pozivnice za vjenčanja, ali i one koje su sa adrese modne kuće Dolce & Gabbana slate poznatim ličnostima, piše City Magazine.

Šarlin, kneginja od Monaka

Prije udaje za princa od Alberta, 2011. godine, ova dama bila je profesionalna sportistkinja. Porijeklom je iz Afrike, a učestvovala je na Olimpijskim igrama u Sidneju, u disciplini 4 x 100 metara u plivanju. Tokom karijere, bila je pobjednica brojnih nacionalnih i međunarodnih takmičenja, ali i pozirala za sportske naslovnice.

Mete-Marit od Norveške

O prošlosti ove dame puno se piše i priča, jer je prije udaje za norveškog prestolonasljednika studirala u Oslu, bavila se konobarisanjem i zatrudnjela sa dilerom narkotika, te postala samohrana majka. Ono što je interesantno jeste da je i sama imala probleme sa zavisnošću. Sadašnjeg supruga upoznala je na jednom rok festivalu.

Princeza Meri od Danske

Aktuelna princeza i supruga princa Frederika od Danske završila je studije prava i trgovine, te je radila u nekoliko marketinških agencija, ali i kao savjetnica. Pored toga, jedno vrijeme je predavala engleski jezik, i bila menadžer odjeljenja u kompaniji Microsoft.

Princeza Dajana

Do vjeridbe sa princom Čarlsom, koja se dogodila u februaru 1981. godine, Dajana Spenser, bila je zaposlena u školi za djecu u Londonu. Ovaj dio života biće prikazan u 4. sezoni serije Kruna.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari