1
min read
A- A+
Pročitano

Najbogatija porodica zarađuje 70.000 dolara svakog minuta

13/08/2019 - 19:52
Autor:Fos Media
718 pregleda

Najbogatija porodica na svijetu, porodica Volton, zarađuje 70.000 dolara svakog minuta, pišu Ekonomske vesti.

foto

Foto: AP/April L. Brown

„Kada završite čitanje otprilike četvrtog pasusa ovog teksta, najbogatija porodica na svijetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara. To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a u isto vrijeme sjutra će biti bogatiji za 100 miliona dolara”, navodi se u tekstu, prenosi Tanjug.

Porodica Volton, vlasnici najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca Volmart, trenutno raspolažu sa nešto više od 190 milijardi dolara.

To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine, podvlači američka medijska biznis mreža Blumberg, čiji vlasnik Majkl Blumberg, kako se napominje, upravlja carstvom vrijednim 60 milijardi dolara.

Medu Voltonovima najbogatija su braća Džim i Rob čija se bogatstva procjenjuju na po 48,8 milijardi dolara, u stopu ih prati sestra Elis sa 48 milijardi dolara.

Lukas Volton, sin trećeg brata Džona koji je preminuo 2015. godine, raspolaže bogatstvom vrijednim 16,7 milijardi dolara. En Volton Kroenke i Nensi Volton Lori, kćerke suosnivača Volmarta Bada Voltona, „teške” su po oko šest milijardi dolara. Kao i Kristi Volton, udovica Džona Voltona.

„Pročitali ste treći pasus, a Voltonovi su postali bogatiji za oko 70.000 dolara. I neće se zaustaviti”, piše sajt Ekonomske vesti.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari