1
min read
A- A+
Pročitano

Poznati se opraštaju od Grua: „Neću da prihvatim da te nema...“ (FOTO)

10/09/2019 - 10:28
Autor:Fos Media
3080 pregleda

Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru, poginuo je juče kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu. Ova vijest šokirala je mnoge, a Daliborove kolege se emotivnim porukama opraštaju od repera i na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

„Dalibore, neću da prihvatim to da te nema više nikako i nikada. Srce mi se slomilo, neka te anđeli čuvaju“, napisala je Tijana Dapčević.

„Bože, molim te vrati vjetar, upitaću ga da me odnese s ove plaže. Samo momenat treba, ja već hvatam zalet, pozdrav zemlji, letim do neba“, oglasio se emotivnom porukom Igor Lazić Niggor.

Oglasio se i pjevač Željko Samardžić kao i glumica Marija Kilibarda.

Na svom Twitter nalogu od Grua se oprostio i Vlado Georgiev.

„R.I.P. Dalibor Andonov Gru. Nema riječi kojima bih mogao opisati tugu kada saznah da te više nema. Odjednom, bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj, počivaj u miru“, napisao je Vlado.

Od poznatog repera oprostio se i Bogdan Bogdanović, zatim muzičarka Ivana Peters i glumac, brat Željka Jokcsimovića- Saša Joksimović.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen - Instagram

Foto: Printscreen - Instagram
Foto: Printscreen - Instagram

Foto: Printscreen - Instagram

Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd.

U Beogradu je završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da pjeva pa se muzikom počeo baviti odmah nakon srednje škole.

Sa pjesmom "Biću tu" je postao najpopularniji reper 1996. godine.

Otac je dvojice sinova.

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari