1
min read
A- A+
Pročitano

Dva klasična sušija

23/10/2019 - 17:12
Autor:Fos Media
130 pregleda

Nigiri i maki sa krastavcem su dvije vrste sušija koje su jako popularne a možete ih napraviti lako!

Foto

Izvor: Petar Lazović

Sastojci:

- oko 200 g skuvanog suši pirinča 

- losos 50 g

- kavjar, kafena kašika (opciono)

- nori alga (pola lista)

- krastavac, isjeckan na štapiće

Za nigiri suši, samo napravite loptice od pirinča i stavite preko losos. Na losos možete staviti malo kavijara.

Za maki suši s krastavcem, razvucite algu, stavite tri-četiri supene kašike pirinča, pa na jedan kraj poređajte štapiće krastavca.

Zarolajte što uže, i isjecite oštrim nožen na kolutiće debljine oko 2-3 cm.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari