Nova istraživanja: Žene koje izlaze s mlađim muškarcima srećnije su u vezama

Većina žena se udaje za muškarce koji su godinu do tri godine stariji od njih vjerujući kako je to ipak idealna razlika u godinama. No prema stručnjacima za ljubavne odonose, žene koje izlaze s muškarcima koji su znatno mlađi od njih obično su srećnije i zadovoljnije.

Kako muškarci nađu "drugu" i zašto žene traže "drugog"

Prevarene žene ili one koje strahuju da će biti prevarene uvijek pretpostavljaju će ta "druga" biti mlađa, pametnija i zgodnija. Zamišljaju da je njihovom partneru s njom ljepše jer se ona smije njegovim šalama i vidi samo njegove pozitivne strane. Ljudi imaju različite razloge zbog kojih se upuštaju u preljubu, a jedan od najzanimljivijih aspekata varanja je kako izaberu osobu s kojom će varati.

Ovo su pokazatelji da se nalazite u toksičnoj vezi koja nema budućnost

Toksične veze mogu vas učiniti prilično nesrećnima, umanjiti vašu vrijednost i čak vas natjerati da se pitate jeste li, uopšte, zaslužili toliku ljubav, prenosi Bright Side. Najstrašnija stvar u svemu je to što se ovo može dogoditi, a da i ne primijetite da se događa. Na primjer, vi možda želite uvijek biti u blizini svog partnera i za njega, a on vam može vrlo slabo uzvraćati tu pažnju. Ovo može katastrofalno utjicati na vas.