1
min read
A- A+
Pročitano

Odustala od muškaraca: Bivša američka manekenka se udaje za svog psa

26/07/2019 - 9:08
Autor:Fos Media
541 pregleda

Bivša američka manekenka Elizabet Hoad odlučila je da odustane od muškaraca i da se uda za svog šestogodišnjeg psa Logana, što će učiniti početkom avgusta ove godine.

Foto: Twitter/Agencije

Foto: Twitter

Podstaknuta mnogobrojnim propalim izlascima sa muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi će stati na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.

Sudbonosno "DA" izgovoriće pred 20 zvanica i tom prilikom će nositi poseban prsten, dok će njen pas na sebi imati posebno odijelo specijalno skrojeno za njega.

Kuma i kum na vječanju biće Ajaks i Ber, dva haskija njene najbolje prijateljice. Elizabet, nakon vjenčanja, planira da sa Loganom ode na medeni mjesec negde gdje postoji "pet friendly" hotel.

Bivša manekenka se ranije dva puta vjerila, ali je oba puta vjenčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali - nije imala sreće.

"Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normlano", rekla je Hoad.

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Prije nje je to uradila i Vilhelmina Kalagan, koja se za svog psa udala 2009. godine. Baš taj slučaj je inspirisao Elizabet da se uda za svog retrivera, prenosi portal Klix.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari