1
min read
A- A+
Pročitano

Ovih pet stvari svaka žena prećutkuje na početku veze

21/07/2019 - 20:18
Autor:Fos Media
1184 pregleda

Kada započnu novu vezu, žene čuvaju svoje male ženske tajne, držeći ih dalje od momka. Razloga je više - od straha, stida ili jednostavno izbjegavanja nesporazuma na startu.

Ilustracija / Foto: Depositphotos/VitalikRadko

Ilustracija / Foto: Depositphotos/VitalikRadko

Evo u čemu su žene uvek misteriozne: 

1. Dlake i depilacije 

Žene skrivaju dlake kao zmija noge, naročito kada tek uplove u vezu. Više od same depilacije kao takve, skrivamo i koja su nam to tačno najproblematičnija odnosno najdlakavija područja. 

2. Broj muškaraca sa kojima su bile 

Ovo je najveća ženska laž. Žene retko kada priznaju sa koliko su muškaraca bile u prošlosti. I to zbog toga što ne žele da se pravdaju niti da se stide. 

Osim toga, vode se mišljenjem: Zašto praviti dramu oko toga na početku veze?! Ta mala sitna laž će uštedjeti puno potpitanja i toga su žene svesne. 

3. Skrinšotovi svega što je napisao 

Djevojke svojim prijateljicama često znaju da pošalju skrinšot fotke razgovora sa momkom kako bi dobile njihovo mišljenje. 

S najboljom prijateljicom pričamo o svemu, pa i o muškarcima. Ali, muškarci nemaju običaj da sa prijateljima dijele svoje najdublje tajne. Da, razgovaramo o svemu što je on rekao, gdje je pogledao, šta je obukao. Razgovaramo o prvom dejtu, poljupcu, seksu... 

4. Koliko je potrebno da se spremimo za izlazak 

"Takva sam se probudila", "gotova sam za par minuta" i ostale gluposti koje izgovaramo partnerima kako bismo sakrile koliko nam zaista treba da se spremimo za jedan izlazak. 

Iako od pranja kose i šminkanja, do biranja autfita i lakiranja noktiju, može da prođe do dva sata, žene to nikada ne žele da priznaju. 

5. Odlazak u toalet 

Normalno je da muškarac kaže da ide u toalet, ali da li vi to ikada tako jasno i glasno izgovorile? Naravno da ne. Postoje i one koje čak čekaju da njega nema kod kuće. 

U najranijim fazama veze gotovo svaka djevojka ima mentalnu blokadu dužeg odlaska u toalet u njegovom prisustvu, dok je isti problem muškarcima potpuno neshvatljiv.

Pročitajte još:

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari