1
min read
A- A+
Pročitano

U snu progutala vjerenički prsten i završila na endoskopiji

15/09/2019 - 20:12
Autor:Fos Media
1196 pregleda

Vrlo neobična situacija desila se 29-godišnjoj Dženi Evans iz Teksasa. Ona je sanjala da se u vozu bori s negativcima i kako bi sačuvala svoj vjerenički prsten, ona ga je progutala.

Foto

Foto: Facebook

„Čak sam se i probudila, ali sam mislila da sanjam i nastavila sam da spavam. Ujutro sam vidjela da mog prstena nema na ruci“, napisala je Evans na svom Fejsbuk profilu.

Sa suprugom je otišla kod ljekara. Oni su joj preporučili da je bolje ovaj slučaj ne prepuštati prirodi već prsten izvaditi endoskopijom.

To je zahvat koji se, između ostalog, koristi i za uklanjanje stranih tijela iz probavnog trakta, a podrazumijeva posmatranje unutrašnjosti tijela endoskopom, posebno konstruiranim instrumentom sa sitnom kamerom na kraju duge i savitljive cijevi, a u tijelo se uvodi putem prirodnih otvora.

dgnc

Foto: Facebook

„Suprug me je odveo kod gastroenterologa i svi ljekarima sam morala da objasnim da sam zaista progutala svoj vjerenički prsten“, ispričala je Evans za američke medije, prenosi RTS.

Sve je na kraju prošlo dobro, Dženi je dobro, a doktori su pronašli prsten u njenim crijevima, izvadili ga i vratili njenom supugu.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari