1
min read
A- A+
Pročitano

Podgoričanka je najljepša žena Evrope: Srce mi je puno, ovo je pobjeda svih nas (FOTO)

05/11/2019 - 10:13
Autor:Violeta Rovčanin
20999 pregleda

Podgoričanka Lejla Ćorović proglašena je najljepšom Evropljankom. Na takmičenju koje je održano od 30. oktobra do 2. novembra u Destinu na Floridi, ona je u konkurenciji od 500 djevojaka uspjela da zasijeni žiri i ponese ovu laskavu titulu. O takmičenju i prestižnom priznanju, Lejla govori za FOS.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ova 23. godišnja djevojka je završila Fakultet za turizam na Univerzitetu Mediteran, a modelingom se nikada nije profesionalno bavila. To je bio samo hobi, pa se nije nadala da će jednog dana stići i do ovog takmičenja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Boraveći u Južnoj Karolini i saznavši za ovaj događaj odlučila sam da se prijavim i predstavim Crnu Goru kao i State (Južnu Karolinu), gdje trenutno boravim. Ispunjavala sam sve uslove i preliminacija je prošla uspješno. Učestvovalo je oko 500 žena. Iskreno, vjerovala sam da se mogu daleko plasirati i spremala sam se mjesecima unazad. Na kraju, ishod svega je bio i više nego što sam očekivala“, kaže Lejla za FOS.

Osjećaj nakon pobjede i titule najljepše žene Evrope, teško je opisati riječima.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Predstavljajući Crnu Goru na jednom takvom takmičenju i pritom biti krunisan je jedna velika pobjeda. To je zapravo pobjeda svih nas, našeg društva. Srce mi je puno. Za mene ovo takmičenje predstavlja skup žena koje su tu da pokažu, ne samo fizičku ljepotu već i unutrašnju vrijenost, manire i kulturu što je na kraju dalo prednost tome i dovelo me do krune“, priča Lejla i dodaje:

„Žiri su sačinjavali  ljudi koji su izuzetno kompetentni za ovu oblast a među njima i članovi iz ’America’s Next Top Model’ show-a. Pored fizičke ljepote predstavljale smo taj ’inner beauty’ i sve što krasi unutrašnju vrijednost jedne žene. Našu edukaciju, posao, karijeru, kulturu, zemlju, manire i kreativnost. To je ono što se pored svega ja ko cijeni i na šta se poeni teško zarađuju kod žirija.“

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Lejla se nikada nije profesionalno bavila modelingom. Ovo je uvijek bio njen hobi pa nije ni slutila da može ostvariti ovoliki uspjeh. Upravo je titula najljepše omogućila da iduće godine učestvuje u Fashion Week-u 2020. koji će se održati u Njujorku. Nakon toga slijedi i Majami.

Pored modelinga voli da putuje, uči strane jezike i trenira.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„To me ispunjava i pomaže da se disciplinujem kao kompetentna ličnost. Tu treniram i svoj um gdje vježbam da budem strpljiva, uporna, istrajna i što je najvažnije konstanta u tome što rradim. Sve se odrazi na život čovjeka i snovi neće postati realnost dok se mi ne pokrenemo, zgrabimo ih i jako radimo na njima“, zaključuje Lejla za FOS.

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari