1
min read
A- A+
Pročitano

Sinoć birali najljepšu: Podgoričanka Mirjana Muratović je mis Crne Gore (FOTO)

16/06/2019 - 7:00
Autor:Violeta Rovčanin
4949 pregleda

Izbor za mis Crne Gore održan je sinoć u hotelu Verde u Podgorici a titulu najljepše Crnogorke odnijela je 19 –godišnja Mirjana Muratović, učenica Srednje trgovinske škole. Krunu joj je predala prošlogodišnja misica, Bjelopoljka Natalija Gluščević. Prva pratilja je Jovana Jovanović iz Kotora dok je druga pratilja Nikolina Božović iz Nikšića.

Foto: FOS reporter

Foto: FOS reporter

„Očekivala sam pobjedu. Potajno sam se nadala i jako sam uzbuđena. Polako ću da rezimiram utiske. Još nisam svjesna svega. Ova pobjeda za mene predstavja mogućnost da svoju zemlju predstavim na način na koji to moja zemlja i zaslužuje. Daću sve od sebe“, kazala je za FOS novoizabrana mis Crne Gore Mirjana Muratović i dodala:

„Bila je velika konkurencija i dosta lijepih djevojaka ali smatram da pored spoljašnje, svaka djevojka mora da posjeduje unutrašnju ljepotu. Mislim da je jedan od mojih aduta baš ta kompletnost. To je vjerovatno jedan od  razloga zašto sam ja baš ta.“

Foto: FOS Media
Foto: FOS reporter

Mirjana je kao zvanična mis Crne Gore postala i zaštitno lice Verde hotela a dobila je i stipendiju Univerziteta Donja Gorica gdje će, kako kaže, najvjerovatnije upisati komunikologiju i medije.

Foto: Anes Lekić
Foto: Anes Lekić

Pored Mis Crne Gore izabrane su i mis fotogeničnosti - Petra Radović, mis šarma - Ana Petrušić koja je pored ove titule dobila trogodišnju UDG stipendiju i koja je, takođe, izabrana za mis eco teen.

Foto: FOS reporter
Foto: FOS reporter

Mis interneta je Ivana Vujačić, mis ekologije – Nikolina Božović, mis turizma Natalija Labović.

Podsjećamo, na izbor za mis Crne Gore prijavilo se više od 200 djevojaka a u finale se plasiralo njih 14.

Pobjednica, Mirjana Muratović će našu zemlju predstavljati na izboru za  mis svijeta u Bangkoku krajem godine.

 

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari