1
min read
A- A+
Pročitano

Tivćanka opet zasijenila ljepotom: Plasirala se među 15 najljepših i osvojila titulu Miss Tourism Globe (FOTO)

23/10/2019 - 12:51
Autor:Violeta Rovčanin
6335 pregleda

Tivćanka Martina Božinović, koja je već nekoliko puta predstavljala našu zemlju na svjetskim izborima ljepote, ponovo je zasijenila žiri. Na takmičenju Miss Globe koje ove godine održano u Ulcinju odnijela je čak dvije nagrade. Učestvovalo je oko 60 djevojaka a Martina se plasirala među 15 najljepših i proglašena je za Miss Tourism Globe.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Presrećna sam. Još sam pod utiscima. Za mene je ovo bio jedan izuzetno veliki izazov. Prezadovoljna sam svojim uspjehom jer mislim da nije mala stvar biti izabran među 60 najljepših cura svijeta“, kaže Martina i uzjavi za FOS.

Nakon brojnih takmičenja na kojima je učestvovala, sada je dobila priliku da sa čak 60 svjetskih ljepotica učestvuje na takmičenju u svojoj zemlji. Osim priprema za finalno veče, koristila je i priliku da učesnicama prikaže ljepote Crne Gore.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Pripreme nisu dugo trajale. S obzirom na to da mi ovo nije prvo takmičenje na svjetskom nivou, imala sam prethodno iskustvo koje mi je mnogo značilo. A upravo zbog dobrog prošlogodišnjeg plasmana, takođe na Miss Tourism World u Kini, dobila sam priliku da se još jednom takmičim.“

Organizacija je bila, kako kaže Martina na zavidnom nivou a za njen stajling tokom finalne večeri pobrinule su se dizajnerke Nada Koljenšić i Sanja Bobar. Ne krije da joj baš svako takmičenje otvara nova vrata, pa se nada da će tako biti i nakon ovoga.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„S obzirom da su mi se nakon svakog izbora ukazale mnoge ponude za snimanje reklama, spotova i filmova i da je ovo jedan od većih svjetskih izbora na kojem sam ostvarila dobar plasman očekivanja su, da budem iskrena, velika“, kaže Martina za FOS.

Podsjećamo, ova 21- godišnja Tivćanka se godinama bavi modelingom. Bila je proglašena za crnogorsku Mis turizma pa nakon toga dobija priliku da našu zemlju predstavlja na svjetskom takmičenju u Kini.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Plasirala se među deset najljepših, a upravo joj je taj uspjeh donio priliku da Crnu Goru predstavlja na izboru za Miss Globe. Osim modelinga, Martina je posvećena i obrazovanju. Studentkinja je Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari