1
min read
A- A+
Pročitano

Za istinske istraživače stila – Nike Explore Strada

17/10/2019 - 8:25
Autor:Fos Media
2575 pregleda

Nike Explore Strada su patike namijenjene muškarcima koji cijene minimalizam i postojanost, kao i za sve one koji se nisu priključili hajpu „ružnih patika“. Bilo da ste na ulici, teretani ili stazi, ovaj model uliva sigurnost, fleksibilnost i povjerenje. Klasika nikad ne izlazi iz mode, a Explore Strada su pravi dokaz toga.

foto

Foto: Nike

Kombinacija dvije boje ove patike čini dovoljno neutralnim za svakodnevno nošenje, ali istovremeno im daje dinamičnost i multi-dimenzionalnost. Lagani đon ispunjen mekanom pjenom obećava udobnost i prilikom dužeg nošenja, dok, zahvaljujući gumenom gazištu, izdržljivost nikad neće biti dovedena u pitanje, bez obzira na podlogu.

Kada je u pitanju dizajn, kontrast crnih i bijelih tonova razbija monotonost i unosi živahnost u svakodnevni autfit. Zahvaljujući tome, možete ih kombinovati uz klasični džins, ali i opušteni šorc, bermude ili trenerku (napomena: ukoliko se odlučite za trenerku, odaberite model sa ranflom, kako bi crno-bijela dualnost kolorita došla do punog izražaja).

Nike Explore Strada patike zaista oduševljavaju svojim minimalizmom i praktičnošću. Iako ih možda nećete prve primijetiti u izlogu, vjerujemo da će vas iznova i iznova osvajati, kako budu polagale svaki test koji stavite pred njih.

Nike Explore Strada patike su dostupne u EXTRA SPORTS radnji (TC Delta City, Podgorica).

(PROMO)

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari