1
min read
A- A+
Pročitano

Pas napravio štetu i spriječio vlasnicu da ode u Vuhan

25/03/2020 - 15:42
Autor:Fos Media
666 pregleda

Iako je na početku vjerovatno bila bijesna, jedna žena svom ljubimcu sada mnogo duguje jer ju je spriječio da ode u Vuhan tako što je napravio štetu.

Foto

Foto: Printscreen/Facebook

Svaki vlasnik psa sasvim sigurno zna da će oni nekada više voditi računa o vama nego što vi brinete sami za sebe, kao i to da psi vole žvakati stvari, piše Brainberries. Vrlo je rijetka prilika da se ova dva veoma različita ponašanja prepliću, ali to se dogodilo jednoj ženi s Tajvana, prenosi Klix.ba.

Dok svijet zadržava dah kako bi vidio kako se koronavirus razvija svijetom (ili, još bolje, kako se ne razvija više), jedan poseban pas spasio je svoju vlasnicu i spriječio je otputovati na mjesto s kojeg je virus i potekao.

A kako je pas to učinio? Pa, on je odlučio da je savršena igračka za žvakanje tih dana pasoš njegove vlasnice. Zato što joj je pas pojeo pasoš, ona nije mogla da otputuje u Vuhan kako je prvobitno planirala. Nekoliko dana kasnije stigli su prvi izvještaji o koronavirusu.

Pas koji se zove Kimi možda je spasio život svoje vlasnice na načine koje ona čak nije mogla ni predvidjeti. Koronavirusom se veoma brzo zarazilo na hiljade ljudi, a umrlo je na stotine, javlja Klix.ba.

Kina poduzima ekstremne mjere kako bi spriječila da se koronavirus brže širi, a osim tamo, virus je utvrđen i ljudima u SAD-u, Australiji i mnogim evropskim zemljama. 

Ako ste tražili još razloga zašto su psi savršeni, sada možete reći da oni, doslovno mogu spašavati živote na neočekivane načine.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari