1
min read
A- A+
Pročitano

Adžović: Građani Tuzi, ostanite svojim kućama

26/03/2020 - 19:53
Autor:Fos Media
90 pregleda

Predsjednik opštinskog odbora SD u Tuzima, Samir Adžović, pozvao je sugrađane da se naoružaju strpljenjem, jer samo tako mogu zaustaviti dalje širenje virusa.

foto

Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Adžovićevo saopštenje prenosimo integralno.

"Dragi moji sugrađani,

U ovom teškom trenutku za našu opštinu, nakon saznanja da smo najgore pogođeni virusom Covid-19 koji sije strah i trepet čitavim svijetom, a koji nažalost nije zaobišao ni naš kraj, apelujem i molim sve vas da ostanete u svojim domovima i da se svi zajedno odgovorno ophodimo prema mjerama koje je donijela Vlada Crne Gore i Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti. 

Veoma je važno da se u ovom trenutku naoružamo strpljenjem, jer samo tako možemo zaustaviti dalje širenje virusa. Vlada i Opština rade odličan posao i veoma organizovano djeluju tako da svi građani dobiju sve što im je neophodno za funkcionisanje. 

Molim vas sve još jednom da se strogo pridržavamo mjera nadležnih organa za dobrobit svih. Svi smo u početku olako shvatili ovaj virus, ali još uvijek nije kasno da se pošasti stane na put. Postoje brojni načini da odlično iskoristite ovaj iznenadni višak slobodnog vremena, a moj je prijedlog da pročitate neki dobar roman ili da pogledate neki dobar film."

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari