1
min read
A- A+
Pročitano

AMSCG upozorava: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

14/03/2019 - 7:22
Autor:Fos Media
17 pregleda

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima zbog kiše na jugu i snijega na sjeveru, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore.

Ilustracija, foto: Pixabay

Ilustracija, foto: Pixabay

Iz AMSCG su kazali da je po kotlinama smanjena vidljivost zbog magle, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona. 

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen od osam do 12 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog sanacije nestabilne kosine na magistralnom putu M-2 dionica Debeli brijeg - Kamenari, lokalitet Zelenika saobraćaj će biti obustavljen od sedam do 17 sati, trajanju ne dužem od 15 minuta.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari