1
min read
A- A+
Pročitano

Apel za pomoć Nikšićaninu Vukoti Vukoviću

15/09/2020 - 12:22
Autor:Fos Media
336 pregleda

Prošle subote u Ulici Jovana Cvijića, stan Vukote Vukovića, uništen je u požaru. Ovaj Nikšićanin, koji čitav svoj vijek živi u ovom stanu gdje je i rođen, apeluje na ljude dobre volje da mu pomognu, jer je lice sa invaliditetom, a penzija od oko 240 evra nije dovoljna da se stan povrati u nekadašnje stanje.

f

Foto: FOS reporter

Kako ističe, uvijek je gledao da u životu svima pruži ruku pomoći, pa se nada da će se dobro dobrim vratiti. 

U trenutku izbijanja požara, Vuković govori da se nalazio ispred zgrade, dok ga komšije nijesu obavijestile šta se dešava. Čim je zapazio dim, ušao je u stan, a ni komšije koje su bile u tom trenutku pored njega nijesu mogle da ga spriječe.Iako je stan uništen, Vukota i sada, boravi u spavaćoj sobi.

Vukota ovo ne može sam, ističu stanari, pa i oni apeluju da se ovom čovjeku pomogne.

"Ovo prvo treba da se očisti dobro, pa da bude tih dobrih ljudi, makar nešto da mu se pomogne. Mi ćemo mu pomoći kao stanari tu, ja ću se truditi sve to da organizujem. Drugo ne mogu ništa. On sam živi, primanja nikolika, on to ne može sam završiti nema šanse", istakao je upravnik ulaza Milovan Danilović.

Svi privrednici, ljudi dobre volje i svi koji su u mogućnosti da pomognu Vukoti, mogu to učiniti na žiro račun Erste banke 540-32149064-53, a za inostranstvo ME2554oooooo3214906453.

 

Milena Radonjić

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari