1
min read
A- A+
Pročitano

The Capital Plaza i CentreVille Hotel & Experiences donirali 20.000 eura

26/03/2020 - 16:52
Autor:Fos Media
267 pregleda

Društveno odgovorne kompanije The Capital Plaza i CentreVille Hotel & Experiences donirale su 20.000 eura za kupovinu respiratora sa ciljem da se pomogne zdravstvenom sistemu u Crnoj Gori u borbi protiv pandemije koronavirusa (Covid-19), saopšteno je iz tih kompanija.

aa

izvor: thecapitalplaza.me

"S obzirom da poslujemo u glavnom gradu Crne Gore, sredstva su donirana za nabavku respiratora u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

U ovim neočekivano teškim vremenima kroz koja prolazi cijela Crna Gora, solidarnost, odgovornost građana i poštivanje svih vladinih i zdravstvenih mjera su od ključnog značaja. Kada je društveno distanciranje preventivna mjera, moramo ostati zajedno kroz solidarnost i međusobnu podršku", navodi se u saopštenju.

Kako su saopštili, The Capital Plaza i CentreVille Hotel & Experiences izražavaju ogromnu zahvalnost svim medicinskim radnicima u Crnoj Gori koji rade predano i odgovorno svoj posao u veoma otežanim uslovima.

N"adamo se da će naša pomoć u vidu donacije za nabavku respiratora doprinijeti u borbi protiv opakog virusa", piše u saopštenju.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari