1
min read
A- A+
Pročitano

Trinaestogodišnjak napravio čudo po sjeveru

20/07/2017 - 14:45
Autor:Danilo Ajković
3293 pregleda

Na sjeveru Crne Gore se prije nekoliko noći dogodio nesvakidašnji događaj, kada je trinaestogodišnjak napravio krađe u nekoliko marketa, otuđio dva automobila, izazvao manje saobraćajke, i to sve do ranih jutarnjih sati, ali je u svom "pohodu" zaustavljen efikasnom akcijom policije.

Ilustracija, screenshot: YouTube

Ilustracija, screenshot: YouTube

Naime, FOS-u je više sagovornika kazalo da je ovaj trinaestogodišnjak iz jednog grada na sjeveru (opština i identitet poznati redakciji) napravio pravi haos za samo jednu noć, i da je nevjerovatno da je tako nešto mogao da učini mlađi maloljetnik.

On je u toku noći obio market u Beranama, potom je u Andrijevici otuđio automobil marke Reno, sa njim se uputio ka Plavu, ali je u putu izazvao manju saobraćajnu nezgodu, pa je odlučio da auto ostavi pored puta. 

U Plavu je otuđio drugo auto, ovog puta džip Rover, sa kojim se odvezao nazad do Bijelog Polja. 

U Bijelom Polju je izvršio krađu u marketu, nakon čega je odlučio da pobjegne iz tog grada, pa je u putu napravio saobraćajku sa traktorom.

Ni tu nije bio kraj "avanturi" ovog trinaestogodišnjaka, već je uspio da dođe do Rožaja, gdje je izvršio još jednu krađu u marketu.

Kako nam je kazao jedan od sagovornika koji je upoznat sa ovim događajima, njega je policija uspjela da identifikuje, obavijesti njegove roditelje, Centar za socijalni rad i preduzme dalje mjere iz svoje nadležnosti.

Buntovnik na Fejsbuku

Ovaj trinaestogodišnjak i na društvenoj mreži Fejsbuk po svojim objavama djeluje vrlo "prkosno".

Tako su mu česti statusi "Druge su rekle samo da sam problematičan. Ti si me shvatila, na pravi put me vratila"

Komentari