1
min read
A- A+
Pročitano

Danas višesatna isključenja struje 

16/04/2018 - 7:39
Autor:Fos Media
30 pregleda

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

a

Foto: iStock

Na Cetinju će, zbog radova na izgradnji dalekovoda 400kV Lastva-Čevo, a prema zahtjevu preduzeća Crnogorski elektroprenosni sistem, od sedam do 17 sati, bez struje će ostati Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

Od sedam sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje će biti područje Građana i Podgora, a od osam do 18 sati Njeguši i Žanjev Do.

U Podgorici, od osam do 18 sati, bez struje će biti željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Ulica Belvederska, odnosno dio Malog brda iznad škole i vrtića, a od devet do 14 sati i 30 minuta Bezjovo.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje biti Otilovići, Lukavice, Vijenac , Ranč, Mijailovica i Dolinice. 

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 satiu i 30 minuta, bez struje će biti Cecuni, Kruška, Kuti i Đuliće. 

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Donja Lovnica. 

U Gusinju će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Dosuđe. 

U Ulcinju od osam do 10 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio grada kod Pijace, a od osam do 18 sati i 30 minuta Kruče dio prema plaži Rakiti, dio iznad magistrale i Ulcinjske Krute.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, povremeno će biti bez struje biti potrošači sela Maočići, Riječani, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Busak, Muževice, Lastva, Trepča, Rudine, Bajov Do,Trubjela, Krstac.

Povremeno bez struje biće i Brestice, Jabuke, Spila, Zagora,Okolišta,Osječenica,Nudo, Zakurljaj, Prisoja, Podkraj, Gornje Polje , Grahovo, Topspude, Trešnjevo, Rokoči, Vilusi, Dolovi i Carine.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari