1
min read
A- A+
Pročitano

Drugog dana elektronskog upisa na Univerzitetu Crne Gore 2.387 potvrđenih prijava

01/07/2020 - 17:25
Autor:Fos Media
117 pregleda

Ispravna dokumenta za elektronski upis u prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2020/21. godinu na Univerzitetu Crne Gore, tokom drugog dana prijave, do 16 sati, predalo je 2.387 kandidata, kojima su potvrđene elektronske prijave.

f

Foto: UCG

Najveći broj prijava potvrđen je na Ekonomskom fakultetu, gdje ih je ukupno, na svim programima, bilo 272. Odmah iza, slijedi interesovanje za Medicinski fakultet, gdje je bilo ukupno 270 potvrđenih prijava, a potom na Elektrotehničkom fakultetu 266 i na Pravnom fakultetu 259.

Elektronski sistem prijave se zatvara sjutra, 2. jula, u 16  sati, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

"Preporučuje se da prijava i unos (upload) dokumenata kandidati realizuju preko računara. Ne preporučuje se prijava preko telefona ili tableta, kao ni korišćenje Yahoo! mejla zbog mogućih problema prilikom slanja/prijema mejlova sa obavještenjima", saopštili su iz UCG.

U tekstu Konkursa je dato koja dokumenta, u odvojenim PDF fajlovima, veličine do 5 MB, treba učitati (uraditi upload) na stranici Dokumenta za upis, za koju će link kandidat dobiti u okviru elektronske prijave, na sajtu Univerziteta Crne Gore www.ucg.ac.me.

Kandidat može predati prijavu sa dokumentima za upis samo na jednom studijskom programu na Univerzitetu Crne Gore, u suprotnom prijave neće biti razmatrane.

"Podsjećamo, nakon završene elektronske prijave, potrebno je poslati preporučenom/kurirskom poštom originalna dokumenta, koja su priložena i elektronski, na adresu organizacione jedinice za čiji studijski program su se prijavili. Adresu organizacione jedinice dobijaju u mejlu obavještenja, po završetku elektronske prijave", navode u saopštenju.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari