1
min read
A- A+
Pročitano

Informišite se o stanju na putevima

12/07/2019 - 7:43
Autor:Fos Media
44 pregleda

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Foto: FOS Media

Ilustracija, foto: FOS Media

Oni pažljiviju vožnju savjetuju na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. 

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na putu Stjenice - Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na magistralnim putevima Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva zabranjen je svakog dana u sedmici, od 17 do 22 sata, do 1. septembra 

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari