1
min read
A- A+
Pročitano

Joković uputio čestitke povodom Dana opština Kotor i Tivat

21/11/2020 - 10:51
Autor:Fos Media
17 pregleda

Vladimir Joković, predsjednik Socijalisitičke narodne partije Crne Gore, čestitao je građanima Tivta i Kotora Dan opštine.

Foto

Foto: FOS Media

“Tivat predstavlja turističko bogatstvo naše države koje treba učiniti što privlačnijim za strane investicije. Za to je potrebna još veća odgovornost nove lokalne uprave i cijele administracije koja će raditi u interesu dobra svih građana Tivta. To znači dodatno ojačati ekonomiju a istovremeno očuvati bogatu kulturnu baštinu koju ovaj grad ima. Na taj način, unaprijediće se ne samo život građana Tivta nego i cijele Crne Gore. U to ime, želim vam srećan praznik i srećan i uspješan put u nove pobjede”, stoji u čestitki predsjednika SNP CG.

Sa druge strane, u čestitki povodom Dana opštine Kotor stoji sljedeće:

“Nesvakidašnja ljepota, kulturno, istorijsko, duhovno i intelektualno nasleđe Kotora zaslužuju da  ovaj grad bude vodeća turistička i pomorska destinacija, što će značajno uticati na unapređenje cjelokupne turističke ponude, na dobrobit svih građana Kotora i cijele Crne Gore. Mudrom i domaćinskom politikom treba omogućiti građanima Kotora da njihov grad funkcioniše po njihovoj mjeri, kako bi se njegovi brojni razvojni potencijali valorizovali na održiv način uz, prije svega, poboljšanje životnog standarda građana i stvaranja bolje perspektive za mlade”, naveo je predsjednik SNP Vladimir Joković.

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari