1
min read
A- A+
Pročitano

Koronavirus potvrđen kod osobe zaposlene u vrtiću u Tivtu

29/06/2020 - 9:18
Autor:Fos Media
1330 pregleda

Koronavirus je jutros potvrđen kod jedne osobe u Tivtu, a budući da se radi o licu koje je zaposleno u Javnoj predškolskoj ustanovi "Bambi", u dogovoru sa predsjednikom Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Sinišom Kusovcem, uprava ove ustanove obustavila je prijem djece u centralnoj jedinici i područnoj vaspitnoj jedinici u Donjoj Lastvi.

f

Foto: TO Tivat

"Nakon izvršenog testiranja sinoć oko 23.00 potvrđeno je  prisustvo virusa covid 19 kod jedne vasptačice iz vaspitne jedinice Tivat, JPU "Bambi". Sprovešće se sve epidemiološke mjere prema planu epidemiologa, baš kao što je rađeno i do sada. O daljim aktivnostima javnost će biti blagovremeno obaviještena, a do sprovođenja kontrola, testiranje svih kontakata i svih ostalih neophodnih koraka, JPU neće raditi", saopšteno je iz ove JPU.

Ispitivanje kontakata i potrebna testiranja realizovaće nadležne epidemiološke službe.

"O svim predstojećim aktivnostima i mjerama, roditelji će biti blagovremeno obaviješteni", saopšteno je iz Službe predsjednika Opštine Tivat.

Iz Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, podsjećaju građane na higijensko-sanitarne mjere - obaveznu upotrebu maski u javim zatvorenim prostorima, držanje distance i higijenu ruku i prostora.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari