1
min read
A- A+
Pročitano

Krenuo karavan 50. Praznika mimoze iz Beča

10/01/2019 - 15:39
Autor:Fos Media
81 pregleda

Gradska muzika, mažoretke i klovnovi profedilovali su centralnim bečkim ulicama i donijeli duh Herceg Novog u ovu evropsku prijestonicu. Podijeljen je promotivni materijal i buketi mimoze, kojima su brojni građani i turisti pozvani da posjete Herceg Novi tokom 50 dana Praznika mimoze.

Foto

TO HN

Defileu je prethodio prijem predstavnika Opštine Herceg Novi, Turističke organizacije Herceg Novi i Direkcije Praznika mimoze u Ambasadi Crne Gore u Beču.

Na sastanku sa ambasadorom i saradnicima, potpredsjednik Opštine Miloš Konjević uručio je ambasadoru Crne Gore u Austriji Željku Peroviću plaketu u znak zahvalnosti za podršku organizaciji Karavana, a Dalibor Vuković mu je uručio prigodne poklone u ime Turističke organizacije Herceg Novi.

Osim defileom kroz Beč, 50. Praznik mimoze mažoretke su najavile i na Sajmu turizma u Beču, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, što je organizovano zahvaljujući saradnji NTO i TO Herceg Novi.

Nakon uspješnog starta u Beču, Karavan 50. Praznika mimoze će sjutra, 11. januara nastupiti u Vrbasu u 12 sati i Novom Sadu u 18 sati, a prekosjutra, 12.januara u Zrenjaninu u 12 sati i Beogradu u 18 sati.

Karavan će u drugom navratu posjetiti Višegrad, Zlatibor, Bijeljinu i Banja Luku, a krajem mjeseca Sloveniju.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari