1
min read
A- A+
Pročitano

Montemlin donira Crvenom krstu Crne Gore 100 tona brašna

26/03/2020 - 15:34
Autor:Fos Media
182 pregleda

Crveni krst Crne Gore će početkom naredne nedjelje dobiti donaciju od Montemlina, članice Šajo Grupe, u vidu 100 tona brašna.

f

CKCG

Pomoć je, po želji donatora, i u skladu sa mandatom i djelovanjem Crvenog krsta, prvenstveno namijenjena socijalno ugroženim građanima i  staračkim domaćinstvima, ali i porodicama onih koji su na prvoj liniji djelovanja u trenutnoj situaciji - zdravstvenim radnicima, navedeno je iz te organizacije.

"Crveni krst Crne Gore ovih dana šalje humanitarnu pomoć na teren, kako bi ista bila podijeljena humanitarno najugroženijim porodicama, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta. Pomoć će biti dijeljena u kontinuitetu u narednom periodu, tako da će ova donacija biti veoma značajna za naše korisnike, s obzirom da je brašno jedan od najvažnijih prehrambenih artikala, posebno u ovom periodu", saopšteno je iz Crvenog krsta.

''Osnivači  Šajo Grupe i Montemlin-a,  Mirko i Žarko Rakčević, ovom donacijom želi da doprinesu odgovoru na ukupnu složenu situaciju koju je izazvao korona virus, ali i da pomognu da pomoć u vidu brašna dobiju oni koji su ugroženi i koji nisu u mogućnosti da ga ovih dana kupe u prodajnim objektima'', navodi se u saopštenju.

Crveni krst Crne Gore je zahvalio Montemlinu i Šajo Grupi na ovoj vrijednoj donaciji, i poziva i ostale donatore da daju svoj doprinos, kako bi se zajedno pružio bolji odgovor na potrebe najugroženijih.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari