1
min read
A- A+
Pročitano

Održavanje higijene i komunalnog reda u Podgorici na zadovoljavajućem nivou

26/03/2020 - 13:40
Autor:Fos Media
210 pregleda

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković obišao je danas gradsko preduzeće Deponija doo i radnike gradskog preduzeća Čistoća doo, koji u skladu sa redovnom procedurom obavljaju radne zadatke na više lokacija u gradu.

f

Foto: PG Biro

Tom prilikom, direktor Deponije Arsenije Boljević upoznao je gradonačelnika sa nizom mjera koje je ovo preduzeće preduzelo u cilju nastavka nesmetanog funkcionisanja, a na planu dodatne zaštite zaposlenih.

On je istakao da je ovo preduzeće u prošloj godini zabilježilo zavidne poslovne rezultate, budući da je dostiglo rekordne prihode iz redovnog poslovanja od osnivanja, kao i da se aktivnosti predviđene za ovu godinu odvijaju po planu. Tu se, u prvom redu, misli na stvaranje neophodnih pretpostavki za izgradnju IV sanitarne kade, kao i realizaciju brojnih drugih investicionih i tekućih aktivnosti.

Gradonačelnik je, zajendo sa direktorom gradskog preduzeća Čistoća Andrijom Čađenovićem obišao i radnike ovog preduzeća na terenu.

"Konstatovano je da ekipe rade u skladu sa predviđenom dinamikom. Budući da su ekipe i o u ovoj epidemiološkoj situaciji angažovani, između ostalog, na uklanjanje nelegalno firmiranih deponija, još jednom je istaknuta važnost da svaki građanin vodi računa o odlaganju otpada na predviđen način u naznačenom terminu, odnosno u intervalu od 06.00 do 19.00 sati", navodi se u saopštenju PG Biroa.

Gradska uprava i direktori komunalnih preduzeća još jednom iskazuju zahvalnost svim radnicima na terenu, jer je njihov odgovoran i predan rad koji se odnosi na održavanje higijene i komunalnog reda u gradu sa najvećom populacijom u Crnoj Gori jedan od faktora uspjeha u borbi protiv koronavirusa.

#OstaniDoma

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari