1
min read
A- A+
Pročitano

Oprez zbog snijega i poledice na sjeveru

15/03/2019 - 9:06
Autor:Fos Media
33 pregleda

Auto moto savez Crne Gore upozorio je danas na snijeg i poledicu na sjeveru države, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona. 

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen od osam do 12 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog sanacije nestabilne kosine na magistralnom putu M-2 dionica Debeli brijeg - Kamenari, lokalitet Zelenika saobraćaj će biti obustavljen od sedam do 17 sati, trajanju ne dužem od 15 minuta.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari