1
min read
A- A+
Pročitano

Oprezno zbog mokrih puteva

15/05/2019 - 8:47
Autor:Fos Media
11 pregleda

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i naveli da su na putevim pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

foto

Ilustracija

Na magistralnom putu Trubjela - Vilusi, zbog radova na rekonstrukciji, saobraćaj će biti u prekidu od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari