1
min read
A- A+
Pročitano

OŠ „Radomir Mitrović“: Reagovanje SNP-a skandalozno

15/03/2019 - 15:37
Autor:Fos Media
1113 pregleda

Nakon što se lokalna Socijalistička narodna partija oglasila povodom dešavanja u Osnovnoj školi „Radomir Mitrović“  u Beranama, iz te obrazovne ustanove potez te partije, u situaciju kada, kako navode, cijeli slučaj nije razriješen, ocjenjuju kao skandalozno.

Foto

Foto: Radio Berane

SNP je naveo da događaj koji se desio u Osnovnoj školi „Radomir Mitrović“ u Beranama ''nas ne može ostaviti ravnodušnim.''

''Bez i najmanje namjere da politizujemo cijeli slučaj, uz vjerovanje da će ga istražni organi do kraja rasvijetliti, ne možemo da se kao roditelji i odrasli ljudi ne zapitamo da li je sve ovo moguće bilo preduprijediti, te da li rukovodeći kadar, na čelu sa direktorom do kraja i savjesno obezbjeđuju uslove u kojima bi se nasilje svelo na najmanju moguću mjeru'', naveli su u SNP-u.

Reagovanje OŠ „Radomir Mitrović“ prenosimo integralno:

''U situaciji kada se vrše istražne radnje i kada se ne zna šta se tačno događalo među djecom, oglašavanje jedne političke partije na tako osjetljivu temu, koja još nije rasvijetljena, smatramo skandaloznom. Da ne govorimo o tome da postoji mogućnost da se eventualne nedozvoljene radnje nijesu uopšte dešavale unutar dvorišta ove škole.

Korišćenje nemilih događaja, koji uključuju maloljetna lica, i koji, što je najvažnije, nijesu rasvijetljeni niti se zna gdje su se dešavali, za politička saopštenja, je strašno i ne želimo u tome da učestvujemo'', navodi se u reagovanju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari