1
min read
A- A+
Pročitano

Otvoreni Dani karijere

29/03/2018 - 11:55
Autor:Fos Media
54 pregleda

Projekat pod nazivom Dani karijere otvoren je danas u organizaciji HR kompanije WEON, a pod pokroviteljstvom Glavnog Grada i sponzorstvom Addiko banke.

a

Foto: RTCG

Tom prilikom direktor kompanije WEON Miloš Šćepanović  je kazao da se samo u jednom danu može promijeniti život mladih Crne Gore, sa smjernicama uspješnih poslovnih ljudi.

„WEON, kao kompanija koja je lider na crnogorskom tržištu u oblasti ljudskih resursa najbolje zna da su mladi budućnost crnogorskog bizisa i zemlje uopšte“, kazao je Šćepanović.  

Na Biznis Forumu prisustvovalo je preko 100 učesnika spremnih da pokupe znanja od najvećih motivatora sa područja Crne Gore i šire.

Ispred Glavnog Grada obratio im se Vanja Rajčić, koji je naveo da je ovo izvanredna prilika da se čuju iskustva ljudi koji su se oprobali i uspjeli u poslovnom svijetu.

Nakon svečanog otvaranja, uslijedilo je obraćanje Christopha Schon-a, a po agendi dalje će se učesnicima predstaviti Ivana Šebek, Miloš Miketić, Mićo Blagojević, Rade Ljumović, Zarija Milić, Elma Hot i Ruben Vargara Meersohn.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari