1
min read
A- A+
Pročitano

Pejovićima potrebna pomoć: Kupam dijete u banjici, najvažnije mi je da ima odjeću, obuću i hranu (FOTO)

11/01/2019 - 10:21
Autor:Violeta Rovčanin
4507 pregleda

Tročlanoj porodici Pejović iz naselja Vitalac u Nikšiću potrebna je pomoć. Žive u nehumanim uslovima pa je svaka pomoć dobrodošla. FOS redakciji se obratila majka Žaklina Pejović koja apeluje na ljude dobre volje da pomognu onoliko koliko su u mogućnosti.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Apel prenosimo integralno:

„Živimo u Nikšiću u kući koju nam je ustupio Slobodan Banović na korišćenje bez ikakve nadoknade zbog čega smo mu neizmjerno zahvalni, jer da nije bilo njega morali bi da živimo na ulici. Nažalost, to je stara kuća u kojoj je neispravan sanitarni čvor pa sam prinuđena da dijete od sedam godina kupam u banjici po ovako velikom nevremenu. Ja sam lošijeg zdravstvenog stanja pa teže mogu do posla. Ponekad očistim nešto za dnevnicu i od toga sinu kupim nešto od osnovnih namirnica tek da mu ne fali ništa. Nažalost, moj suprug je prevaren od sestrine porodice jer je imao volju da im se nađe i pomogne kad je najviše trebalo, a oni su to iskoristili i tako nas doveli u ovaj položaj“, kaže Žaklina u obraćanju FOS-u i dodaje:

„Moj sin ima bubrežnih problema i astmu. Ono što nam je najpotrebnije jeste mašina za veš, odjeća i obuća za njega kao i hrana. Crveni krst dva puta godišnje ima podjelu paketa pa nam uvijek pomognu.  Jednom nam je i Centar za socijalni rad Nikšić pomogao sa 100 eura. Pomoć nam uvijek pruže i iz NVO ’Izvor života’. Zahvalna sam im jer nam pomažu koliko mogu i razumijem da mi nismo jedini kojima treba pomoći. Najvažnije mi je da moje dijete ima toplu odjeću i obuću kao i hranu. Za sve ostalo bi se mogli snaći“.

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći uplatom sredstava na broj žiro računa -    

535 – 0100200145822-67 kod Prve banke na ime Žakline Pejović ili pozivom na broj 067-594-135 gdje će dobiti sve dodatne informacije o načinima na koje mogi pomoći.

 

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari