1
min read
A- A+
Pročitano

Planirane povremene obustave saobraćaja

14/09/2018 - 8:27
Autor:Fos Media
78 pregleda

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

a

Foto: Ilustracija

Iz AMSCG su kazali da su izuzetak pojedine dionice na sjeveru gdje je vidljivost smanjena zbog jutarnje magle.

Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti postuju postavljenu signalizaciju.

Zbog izvođenja asfalterskih radova će, do 22. septembra, na regionalnom putu Petrovići - Vraćenovići - Deleuša, doći do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od devet do 13 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti pitpuno obustavljen za sve vrste vozila od deset do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od ski centra Kolašin 1450 do ski centra Kolašin 1600, saobraćaj će zbog radova biti obustavljan od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, izuzev nedjeljom.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Privremeno je, do završetka radova, zbog izvođenja minerskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj-Krute, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog radovi na sanaciji kolovoza na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, saobracaće se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.

Na magistralnom putu Šavnik-Žabljak u periodu zbog radova režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 18 sati.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari