1
min read
A- A+
Pročitano

UP: Radimo na rasvjetljavanju teške krađe na Žabljaku, prijavljena nakon više od mjesec dana

12/06/2019 - 11:58
Autor:Fos Media
1555 pregleda

Povodom teksta koji je dnevni list Dan objavio, a naš portal prenio, koji se odnosi na to da se Miraš Nikitović iz sela Virak kod Žabljaka obratio direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću povodom krađe koju je prijavio da je izvršena u njegovoj kući u ovom selu, reagovali su iz Uprave policije.

foto

Foto: Uprava policije

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Žabljak preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju teške krađe koju je M.N. prijavio da je izvršena u njegovoj kući u selu Virak, kojom prilikom je iz zaključanog kofera, kako je prijavio, otuđen novac. Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Sa lica mjesta nisu na žalost mogli biti izuzeti tragovi pogodni za vještačenje zato što je M.N. krivično djelo, putem telefona, prijavio nakon više od mjesec dana pošto je ovo krivično djelo izvršeno, u kojem periodu je kuća više puta bila čišćena", piše u saopštenju.

Policajci intenzivno rade na rješavanju ovog djela u komunikaciji sa nadležnim tužiocem, takođe u komunikaciji sa Mirašem Nikitovićem i načelnicima CB Pljevlja i OB Žabljak koji su ga više puta primali na razgovor.

Podsjetimo, Žabljačanin se obratio pismom direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću zbog toga što je, kako navodi, žrtva krađe, a lopov koji mu je iz kuće navodno ukrao 11.800 eura nije priveden pravdi.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari