1
min read
A- A+
Pročitano

Regionalni IPA projekat veoma značajan

21/11/2019 - 17:29
Autor:Fos Media
60 pregleda

Regionalni IPA projekat „Suprotstavljanje teškom kriminalu na Zapadnom Balkanu” veoma je značajan za kriminalističku policiju, kazao je direktor Uprave policije Veselin Veljović, na ceremoniji primopredaje opreme za Forenzički centar.

Foto

Foto: UP

Iz Uprave policije kazali su da je opremu za Forenzički centar finansirala Evropska unija (EU), kroz regionalni IPA2017 projekat „Suprotstavljanje teškom kriminalu na Zapadnom Balkanu”.

„Finansijska podrška koju regionalni IPA2017 projekat pruža kriminalističkoj policiji, posebno u organizaciji operativnih sastanaka, sa fokusom na suzbijanje prekograničnog djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, izuzetno je značajna“, kazao je Veljović.

Šef Delegacije EU u Crnoj Gori, Aivo Orav je, kako je objavljeno na Tviter nalogu Uprave policije, zahvalio crnogorskoj policiji na odličnoj saradnji sa Delegacijom Unije.

Ambasador Italije u Podgorici Luka Zelioli ocijenio je da je saradnja italijanske i crnogorske policije na vrlo visokom nivou.

Projekat IPA2017 podržali su Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije, Njemačko društvo za međunarodnu saradnju i Centar za međunarodnu pravnu saradnju sa sjedištem u Holandiji.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari