1
min read
A- A+
Pročitano

Ristović izabran za v.d. direktora TO Bara

13/03/2018 - 16:52
Autor:Fos Media
61 pregleda

Izvršni odbor Turističke organizacije Bara izabrao je direktora Komunalnog sektora doo Komunalne djelatnosti Predraga Ristovića za v.d. direktora TOB-a.

Bar

Foto: Jedro.me

Ristović je završio Fakultet za poslovnu ekonomiju u Baru.

Dosadašnjoj direktorici Turističke organizacije Nedi Ivanović danas je istekao mandat. Ivanović je na čelu TO Bar uspjela da od grada koji je decenijama slovio za lučki, kontinuiranim zalaganjem pozicionira barsku rivijeru na turističkoj mapi regiona, prenosi portal Jedro.

Iz godine u godinu povećava se broj noćenja, samim tim i turista ne samo iz regiona već i zemalja nekadašnjeg Sovjetskog Saveza, Evrope koji dolaze u šest turističkih mjesta Bar na odmor. TO Bar približila je turistima prirodne resurse barskog kraja, morsku i jezerske obalu.

Bar je jedini primorski grad koji je prošle godine dobio obilježenu Panoramsku rutu od preko 100 km sa ambijentalno uklopljenim vidikovcima, zatim novi sinonim grada - Nulti kilometar, skulputu "I love Bar"... sve to praćeno višejezičnim propagandnim materijalom. Turistička organizacija Bar dobitnik je prestižne nagrade „Wild beauty award“ NTO za minulu godinu.

Izvršni odbor izabraće u četvrtak direktora TO Bar na osnovu konkursa na koji se prijavilo pet kandidata.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari