1
min read
A- A+
Pročitano

Katnić predložio raspisivanje potjernice za Kneževićem, policija da provjeri gdje se on nalazi

10/01/2019 - 7:38
Autor:Fos Media
2128 pregleda

Specijalno državno tužilaštvo zatražilo je od policije da provjeri gdje se nalazi Duško Knežević i predložilo raspisivanje  potjernice, zvanično je saopšteno Danu iz Specijalnog tužilaštva.

Knežević, arhiva, foto: Instagram

Knežević, arhiva, foto: Instagram

“Imajući u vidu da se on trenutno nalazi u inostranstvu i da je nedostupan državnim organima te da ga policija ne može naći na adresi sa kojom tužilaštvo raspolaže, SDT će predložiti Višem sudu raspisivanje međunarodne potjernice”, saopšteno je Danu iz tužilaštva.

Knežević koji je predsjednik Atlas grupe izbjegao je hapšenje koje je naložila specijalni tužilac Lidija Vukčević samo nekoliko dana prije izdavanja naloga, kada je napustio teritoriju Srbije i on se trenutno nalazi u Londonu.

Ukoliko crnogorski bezbjednosni organi budu raspisali međunarodnu potjernicu, problem oko eventualnog izručenja moglo bi da predstavlja to što Knežević ima i kiparski pasoš.

Kako je Danu potvrđeno, Knežević još nije označen kao organizator grupe koja se sumnjiči za pranje novca, niti je taj postupak završen.

Tu istragu, koja još nije okončana, vodi tužilac Sanja Jovićević i njome su obuhvaćena 174 lica, a organizator te grupe još uvijek se vodi kao NN lice.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari