1
min read
A- A+
Pročitano

Simović: Građani Tuzi od večeras u svojim kućama bezuslovno

24/03/2020 - 20:38
Autor:Fos Media
4353 pregleda

Nakon što je 15 slučajeva koronavirusa zabilježeno u Tuzima, odlučeno je da ta opština bude u izolaciji od večeras. ''Građani Tuzi od večeras svi u kuće bezuslovno. Počinjemo bitku za Tuzi i bitku za cijelu CG. Moramo pobijediti'', poručio je predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela Milutin Simović.

aa

Foto: FOS Media

''Građani Tuzi kao i širom CG uvijek su bili i umni i kadri i da istrpe a i da prežive a posebno kad je bilo najteže. Ovo je bitka koju noćas počinjemo. Bitka za Tuzi i cijelu Crnu Goru i moramo je pobijediti. NKT radi danonoćno i radićemo u narednima danima. Ovo je ključni izazov i molim da odluke počnemo poštovati i realizovati od ovog trenutka. Svi u kuće bezuslovno. Moramo spriječiti sve ono što je velika opasnost za širenje virusa i u okviru i van Tuzi'', kazao je Simović.

''Večeras smo donijeli jasnu i odlučnu odluku. Imamo potrebu i to hitnu, neodložnu da pomognemo u ovom trenutku građanima Tuzi. I to sa važnim ciljem da spriječimo ubrzano širenje virusa koje su naše epidemiološke službe u toku dana zabilježile i alarmirale na potrebu noćašnjeg sastanka'', poručio je Simović.

''Preduzeli smo sve mjere kao što smo to i ovih dana preduzimali ali ova preporuka noćašnja je najvažnija i najobaveznija'', poručio je Simović.

''Opština Tuzi je naš partner u realizaciji i kontroli poštovanja svih mjera koje donosimo od večeras i koje  ćemo donositi u narednim danima koje se tiču i koje će se ticati Opštine Tuzi'', naveo je on.

 

Uskoro opširinije...

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari