1
min read
A- A+
Pročitano

Sud: Đurišić da se javi na izdržavanje kazne u ZIKS-u

05/12/2018 - 14:42
Autor:Fos Media
1927 pregleda

Danijela Đurišić, supruga Vanje Đurišića koji je u sporu sa Glavnim gradom u vezi sa imovinom u Jerevanskoj ulici na Zabjelu, pozvana je na izdržavanje kazne zatvora u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

Đurišić, arhiva, foto: FOS Media

Danijela Đurišić, arhiva, foto: FOS Media

Poziv joj je upućen od strane Suda za prekršaje u Podgorici, po rješenju od 14. septembra.

Kako se navodi, mora izdržati kaznu zatvora od 12 dana.

Njoj je ostavljen rok od osam dana da se pripremi, odnosno najkasnije 12. decembra se mora javiti na izdržavanje kazne zatvora. 

"Ovako je krenulo prije godinu ipo dana kada sam se iz protesta jer su mi na pravdi Boga uhapsili supruga Vanju, sa djecom zabarikadirala u autu na svojoj imovini. Tu smo i dalje, nakon godinu ipo dana. Uz auto tu je i kamp prikolica u kojoj živimo. Protest i dalje traje, branimo otetu đedovinu", navela je Đurišić na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, porodica Đurišić je u dugogodišnjem sporu sa Glavnim gradom, a nedavno je iz te službe saopšteno da su protiv Vanje Đurišića podnijeli krivičnu prijavu zbog uništavanja gradske imovine. 

Iz Komunalne policije Đurišiću je naloženo da ukloni ogradu u dužini od oko 30 metara, odnosno to će učiniti prinudno 10. decembra sa početkom u 9 sati.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari