1
min read
A- A+
Pročitano

Treći internacionalni sajam viskija u Crnoj Gori

14/02/2020 - 10:56
Autor:Fos Media
128 pregleda

Treći internacionalni sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair”, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 15. februara u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici od 13 do 21 čas. Tokom sajma posjetioce očekuju degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i interaktivni kvizovi i whisky igre.

15. FEBRUARA U HOTELU CENTREVILLE  U PODGORICI

15. FEBRUARA U HOTELU CENTREVILLE U PODGORICI

„Veoma smo ponosni što smo domaćini događaja koji prerasta u tradicionalnu manifestaciju u Podgorici. Očekujemo da će treći sajam viskija, kao što su to učinila prva dva, okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija, sa željom da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Na sajmu će biti upriličene ekspertske radionice na kojima će gosti moći da steknu nova znanja i iskustva direktno od brend ambasadora najpoznatijih svjetskih viski brendova. Ulaznice za treći sajam viskija mogu se kupiti na recepciji hotela CentreVille. Cijena ulaznice je 10 eura. Uz kartu, gost dobija 10 kupona koje može zamijeniti za piće. Za sve goste sajma od 21h  biće organizovana zabava u The Living Room-u, uz bend Crveno i Crno. Više informacija o prijavi, zainteresovani mogu dobiti pozivom +382 68 888 202 ili putem mail-a dragan.grnovic@cv-hotel.com.

Bar The Living Room je proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences proglašen za najbolji hotel, i dobitnik nagrade za poseban doprinos razvoju turizma u glavnom gradu. Pomenuti uspjesi preporučili su ovaj kompleks za jedinog, pravog domaćima internacionalnog sajma viskija u zemlji.

Facebook: https://www.facebook.com/WhiskyFairPodgorica/
Instagram: https://www.instagram.com/whiskyfairpodgorica/

(Promo) 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari