1
min read
A- A+
Pročitano

Atlas grupa: Blokirana sva imovina Duška Kneževića

10/09/2019 - 16:00
Autor:Fos Media
190 pregleda

Iz Atlas grupe je saopšteno da je danas nezakonitom odlukom sudije Miroslava Bašovića blokirana svu imovinu Atlas Grupe i Duška Kneževića u Crnoj Gori.

Foto

Foto: Večernje novosti

"Smatramo da je riječ o odmazdi nakon što je Knežević, kao predsjednik Atlas Grupe, pokrenuo međunarodnu arbitražu protiv države Crne Gore sa odštetnim zahtjevom od 500 miliona eura. Arbitraža je pokrenuta upravo zbog evidientno nezakonitih odluka o guranju u stečaj IBM i Atlas banke, čime je nanijeta nemjerljiva šteta ne samo osnivačima banaka, neko i građanima - klijentima IBM i Atlas banke, kao i našim inostranim deponentima i poslovnim partnerima", saopšteno je iz Atlas grupe. 

Imovina Atlas Grupe je, kako tvrde pod blokadom iako za godinu niti jedan postupak nije ni približno priveden kraju, kao što niti jedno pošteno ročište nije održano.

"Ne postoji ama baš nikakav pravni osnov za ovu odluku sudije Bašovića, a posljedice će biti veoma teške.Sve se sprovodi na bazi usmenih uputstava, bez činjenica i jasnih pravnih uzroka. Crna Gora je postala besudna zemlja. Atlas Grupa će nastaviti sa međunarodnim tužbama da bi zaštitila sebe i zaposlene", navedeno je, između ostalog u saopštenju Atlas grupe. 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari