1
min read
A- A+
Pročitano

Poskupio željeznički prevoz

11/07/2019 - 13:47
Autor:Fos Media
864 pregleda

Željeznički prevoz Crne Gore poskupio je cijene usluga u lokalnom saobraćaju na redovne i mjesečne karte oko 15 odsto.

Foto

Foto: FOS Media

“Cijene se primjenjuju od 9. jula 2019”, saopšteno je iz ŽPCG.

Željeznički prevoz Crne Gore korisnicima svojih usluga sa sjevera Crne Gore nudi novu uslugu – promotivnu ponudu, koja će biti na snazi od 9. jula od 1. septembra tekuće godine.

“Ponuda se odnosi na povratna porodična putovanja (bračni par i djecu do navršene 14. godine) na relaciji Bijelo Polje – Sutomore i nazad, vozom br. 6101, koji iz Bijelog Polja kreće u 7.01h i povratnim vozom br. 6104 koji iz Sutomora kreće u 18.19h. Cijene važe isključivo za navedeni par vozova Broj mjesta je ograničen na 60, odnosno jedna kola, a promotivna karta važi jedan dan, samo za povratna putovanja”, saopšteno je iz ŽPCG.

Cijene su sljedeće:

Bijelo Polje (Lješnica) – Sutomore, devet eura po osobi (odrasli). Djeca do šest godina besplatno, a djeca od šest do 14 godina pet eura po osobi.

Mojkovac – Sutomore sedam eura po osobi (odrasli). Djeca do šest godina besplatno, a djeca od šest do 14 godina četiri eura po osobi.

Kolašin – Sutomore 5.50 eura po osobi  (odrasli). Djeca do šest godina besplatno, a djeca od šest do 14 godina tri eura po osobi.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari