1
min read
A- A+
Pročitano

Pogledajte akciju policije u Danilovgradu: Pretres na deset lokacija, uhapšena jedna osoba (VIDEO)

07/12/2017 - 12:06
Autor:Fos Media
1034 pregleda

Policija Podgorice i Danilovgrada je rano jutros pretresla oko deset lokacija u Danilovgradu i tom prilikom pronašla oružje, municiju i drogu i uhapsila jednu osobu.

video

 

U akciju su bili uključeni i pripadnici Posebne jedinice policije.

Policija je kontrolisala dvanaest bezbjednosno interesantnih osoba: D.F, G.M, J.K, D.K, V.P, D.P, V.R, V.Đ, R.V, K.S, M.G. i N.G  i deset stanova koje oni koriste.

"Pretresi stanova i drugih prostorija su izvršeni u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, a nakon pribavljanja naredbi od strane sudije za istragu. Navedene aktivnosti su rezultirale pronalaskom sljedećih predmeta i stvari: puška, veća količina municije, određena količina materije za koju se sumnja da je marihuana, sredstva za korišćenje marihuane, vage za precizno mjerenje, 12 mobilnih telefona i tri putnička motorna vozila – VW Golf VI, VW Golf VII i džip Range Rover", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Uhapšen je četrdesetogodišnji J.K. iz Danilovgrada, osumnjičen da je proizvodio, držao i stavljao u promet opojne droge i nedozvoljeno držao oružje i ekplozivni materijal.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, navode iz policije.

Zaplijenjeni predmeti biće poslati u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari