1
min read
A- A+
Pročitano

Bojić neće da priča o pištolju: Policajac udarao i svjedoke da bi došao do žrtve?

28/10/2019 - 15:52
Autor:Anđela Đikanović
3156 pregleda

Policajac iz Kolašina Ivan Bojić tvrdi da je sa sobom imao svadbarski pištolj a ne službeni i da nisu tačni navodi da je u lokalu "Select" udarao oštećenu Andreu Sekulić. On nije mogao da se izjasni bliže o tom pištolju i ističe da ga je izgubio u međuvremenu a ne može da kaže ni da li je pištolj bio okrenut ka oštećenoj ili ne iako ističe da ga prema njoj nije upotrijebio.

Foto: Ilustracija

Foto: arhiva

Napominjemo, on je pred ODT-om kazao da nije imao oružje a pod tim je, kaže, mislio da nije imao službeni pištolj pa zato nije pomenuo da je ipak bio naoružan pomenutim svadbarskim pištoljem koji, kako dodaje, često nosi. Bojić nije želio da objašnjava dalje detalje oko pištolja naglašavajući da neće da odgovara na pitanja advokata Srđana Lješkovića koji je punomoćnik oštećene. 

Sekulić je ostala pri ranije datom iskazu pred tužiocem i pojasnila da kada je ušla u ženski toalet činilo joj se da nema nikog a onda je, kako navodi, vrlo brzo vidjela da izlazi jedan momak kog je pitala otkud on tu.

"Nakon toga taj momak je izašao iz ženskog wc-a i kad sam krenula da zatvorim vrata na hodniku istog trenutka se pojavio okrivljeni koji je gurao vrata želeći da uđe unutra, a iako ja to nisam dozvolila isti je ušao u ženski wc gdje sam se ja nalazila a nakon toga je došlo do događaja koji sam opisala u iskazu", navela je danas oštećena.

Ona je istakla da je zbog prijetnji i vrijeđanja koje je upućivao okrivljeni odgurnula Bojića pokušavajući da ga makne od sebe i zatvori vrata ali je policajac tada "skočio na nju, odgurnuo je, zbog čega je ona pala i tek u tom trenutku svjedoci Đorđe Baković i Igor Tapušković su ušli u wc". Oni su, dodaje Sekulić,  pokušavali da Bojića maknu i to, kaže, u trenutku kada je krenuo da je udara.

"Okrivljeni je bio toliko bijesan da je udarao i tu dvojicu svjedoka kako bi došao do mene", tvrdi Sekulić koja napominje da ju je policajac udarao i prije nego što su svjedoci došli a i nakon njihove intervencije. 

Oštećena je nakon prvog pada izgubila svijest a kaže da se i danas osjeća ugroženo jer Bojić prolazi pored lokala koji drži njen otac, vrši pritisak na njene prijatelje i kada prolazi pored tog kafića u kom, kako kaže, i ona boravi, smije se. Ovo nije prijavila nadležnim organima jer ne vjeruje policiji. 

Sljedeći pretres zakazan je za 3. decembar kada će se saslušati svjedoci.

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari