1
min read
A- A+
Pročitano

Crnogorska državljanka pokušala da ode u Luksemburg uprkos mjeri samoizolacije (VIDEO)

24/03/2020 - 13:25
Autor:Fos Media
3538 pregleda

Policija u Podgorici sprovela u karantin A.Š. (45) koja je prekršala mjeru samoizolacije. Protiv nje je podnijeta i krivična prijava zbog krivičnog djele nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

A.Š, državljanka Crne Gore koja ima prebivalište u Luksemburgu, je pokušala da iskoristi let koji je organozovan zbog povratak crnogorskih državljana i stranaca koji imaju odobren privremeni iili stalni boravak u našoj zemlji.

"Ona je pokušala da se ukrca na let na Aerodromu Podgorica ali provjerom kroz poseban potražni kanal koji je formiran za mjeru samoizolacija policijski službenik je utvrdio da je ovo lice u sistemu.  Policija je odmah preduzela propisane mjere da se ova osoba stavi u karantin i  krivično procesuira", saopšteno je iz Uprave policije.

Crna Gora, kako navode, na ovaj način vodi računa i da građani kojima je izrečena mjera samoizolacije zbog mogućnosti da su zaraženi korona virusom ne napuste državu i na taj način eventualno ugroze javno zdravlje bilo koje države.  

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari