1
min read
A- A+
Pročitano

Državljanka Srbije uhapšena zbog posredovanja u vršenju prostitucije

31/07/2020 - 15:05
Autor:Fos Media
381 pregleda

Podgorička policija uhapsila je žensku osobu zbog sumnje da je izvršila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

foto

Foto: iStock

"Naime, M.S. je zatečena na teritoriji Kolašina i provjerom je utvrđeno da je za njom raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbjednosti Kotor zbog sumnje da je umješana u posredovanje u prostituciji. Nakon sprovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je J.B. (37) iz Republike Srbije počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S.", kazali su iz policije.

Ona je, kako se sumnja, ovo djelo izvršila tako što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju M.S.

"Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina", stoji u saopštenju.

J.B. je locirana u Budvi i nju je budvanska policija sprovela u Centar bezbjednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obavještenja u ovom centru i oduzet joj je telefon.

O događaju je obavješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se J.B. uhapsi zbog sumnje da je izvršila posredovanje u vršenju prostitucije.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari