1
min read
A- A+
Pročitano

FOS donosi: Ko je milionerka Lašmanova koja je sinoć ubijena u svom stanu?

12/05/2018 - 7:00
Autor:Anđela Đikanović
29721 pregleda

Ukrajinka Anastasija Lašmanova sinoć je izbodena nožem u stanu gdje je pronađena mrtva. Uviđaj je trajao do kasno u noć, a zbog smrti Lašmanove bio je blokiran cijeli Kotor.

foto: ilustracija, instagram

foto: ilustracija, instagram

Lašmanova je vrlo moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže procijenjuje se na oko 105 miliona eura. Ona je direktorica kompanija "Mimoza group" i "Sea trade", a vlasica je i tri resorana u luksuznom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu.  Osim toga, Lašmanova raspolaže kompleksom "Perla" i beauty salonom "Femme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre canne" u Budvi. Ona je već nekoliko godina boravila u Crnoj Gori.

mim

foto: Printscreen

Ljudi sa kojima je Lašmanova sarađivala slove za vrlo opasne i moćne. Motiv ubistva nije poznat, ali izvor FOS-a ističe da se isključuje opcija da je Ukrajinka ubijena zbog pljačke stana.

Podsjećamo, policiji je oko 20.30 prijavljeno da je ona mrtva u svom stanu u Dobroti.

Na licu mjesta zatečeni su tragovi krvi, a na njenom tijelu nalaze se tragovi nasilja. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su odmah po prijavi došli na lice mjesta i obezbijedili ga, a uviđaj je obavio viši državni tužilac (VDT) Željko Tomković.

Za sada zbog ovog slučaja niko nije uhapšen.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari