1
min read
A- A+
Pročitano

FOS otkriva: Policija traži Jahovića i Osmanagića - učestvovali u pokušaju ubistva Đurovića?

01/10/2018 - 13:39
Autor:Anđela Đikanović
4512 pregleda

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) proširilo je istragu povodom pokušaja likvidacije Jovana Đurovića u Baru, te se obruč oko navode kriminalne organizacije sve više steže.

Foto: Jedro Bar, FOS Media

Foto: Jedro Bar, FOS Media

Napominjemo, FOS je prethodno objavio imena uhapšenih koji su navodno planirali realizaciju ubistva Đurovića, a to su Enzan Ciriković (26) iz Peći, Eldar Nurković (26) iz Bara, Đorđije Cicmil (25) iz Budve i Darko Milić. 

Pročitaje još: FOS saznaje: Pretresen stan uhapšenog Darka Milića, zaplijenjeno oružje i municija

Međutim, istražitelji i dalje potražuju dva lica, a kako kako FOS ekskluzivno saznaje iz vrha SDT-a, u pitanju su Barani Almir Jahović i Adnan Osmanagić.

"Ne mogu da preciziram da li je ovo nastavak obračuna, ali će se ispitati njihove uloge", kazao je ranije Šef kriminalističke policije Enis Baković.

Uhapšenima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, i stavlja im se na teret stvaranje kriminalne organizacije, dok nekima od njih i podstrekivanje na pokušaj teškog ubistva i pokušaj teškog ubistva. 

Podsjetimo, eksplozivna naprava je sadržala oko pola kilograma eksploziva, i pronađena je na raskrsnici Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru. Kako je tad saopšteno iz UP, službenici Centra bezbjednosti (CB) Bar su oko 14 sati i 50 minuta obaviješteni da se na kolovoznoj traci na glavnoj barskoj saobraćajnici na bulevaru nalazi crna plastična kesa iz koje vire žice i da se sumnja da je riječ o eksplozivnoj napravi.

Pročitajte još:

 

 

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari