1
min read
A- A+
Pročitano

FOS saznaje: Slikarka Danijela Kisić ipak u zatvoru nakon pretresa

08/11/2018 - 10:50
Autor:Anđela Đikanović
2293 pregleda

Kontroverzna slikarka Danijela Kisić Petrović ipak je završila iza rešetaka, saznaje FOS.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

Naime, službenici Interventne jedinice sinoć su izvršili pretres BMW-a barskih tablica kojim je upravljala Kisić - Petrović. Na mjestu suvozača nalazio se N.B. iz Bara. Nakon kontrole oboje su sprovedeni u CB na saslušanje. Baranin je pušten na slobodu nakon kontrolnog iskaza, dok je slikarka po rješenju Višeg suda sprovedena u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

Podsjećamo, ona je prije nekoliko dana lišena slobode i Specijalno državno tužilaštvo (SDT) joj je tada odredilo pritvor od 72 sata nakon čega ju je sudija za istragu Miroslav Bašović pustio da se brani sa slobode. Kisićku sumnjiče za izvršenje teških krivičnih djela, ali su u tom trenutnu dokazi SDT-a očigledno bili "klimavi". Njen branilac nije želio da komentariše ovaj slučaj navodeći da je postupak tajan i da ne želi da daje izjave.

Podsjećamo, krajem oktobra priveden je i njen sin Kristofor Petrović koji se za stvaranje kriminalne organizacije brani sa slobode odlukom sudije Bašovića. 

"Navedeno lice saslušano kod sudije za istragu na okolnosti za određivanje pritvora, a zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a KZ CG i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija iz člana 403 KZ CG. Sudija za istragu je odbio predlog tužilaštva za određivanje pritvora okrivljenom", navodi se u odogorima Višeg suda za FOS.

Pročitajte još:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari