1
min read
A- A+
Pročitano

FOS saznaje: U VDT-u podnijeta prijava za ubistvo Šarovića

11/06/2019 - 11:08
Autor:Anđela Đikanović
4030 pregleda

U Višem državnom tužilaštvu (VDT) u Podgorici i zvanično je juče podnesena krivična prijava zbog likvidacije Novljanina Stefana Šarovića.

Foto: FOS media / privatna arhiva

Foto: FOS media / privatna arhiva

Kako saznajemo nezvanično iz te institucije, prijava je podnesena protiv dva NN lica. Oni su, navodno, koristili zaplijenjeni motor kojim su pobjegli. Djelo je kvalifikovano kao krivično djelo teško ubistvo. Motiv ubistva nije sukob škaljrskog i kavačkog klana kao što su to neki mediji pisali, već lokalni konfilkt. FOS saznaje da policija provjerava sumnje da li su dvojica mladića za nekoga počinila zločin kako bi na taj način vratili dug, ali za sada nema konkretne potvrde o tome. Momci za kojima se traga su poznavali Šarovića i sa njim bili u korektnim odnosima. 

Traže Ivovića i Šilja

FOS je preksinoć objavio informaciju da su istražiteljima poznata imena momaka koji se dovode u vezu sa ovim slučajem, a u pitanju su bosanski državljanin Dušan Šilj i crnogorski državljanin Nikola Nino Ivović. Policija je pretresla njihove stanove, ali i stan Milana Bigovića gdje su pronađene lične stvari Šilja koje su zaplijenjene.

Pročitajte i ovo: EKSKLUZIVNO Ubistvo Šarovića: Pretresen stan Bigovića, pronađene stvari Dušana Šilja!

Sve je upućeno u Forenzički centar radi vještačenja, a pretres je obavljen po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

Kako nam je nezvanično saopšteno, kamere obližnjih kuća zabilježile su susret Šarovića sa dvojicom mladića i odlazak do mjesta ubistva, ali ne i samo djelo. Operativni podaci ukazuju na to da se ubijeni mladić opirao, a kako smo ranije pisali Novljanin je imao više ustrelnih rana i pogođen je u predjelu vrata, potom grudnog koša, podlaktice, nogu i stomaka, a pronašao ga je sugrađanin D.S.

Šarovićevo tijelo navodno je pronađeno u dvorištu jedne vile. Iz Uprave policije saopšteno je da rade na rasvjetljavanju slučaja.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari