1
min read
A- A+
Pročitano

FOS-u dostavljen original dokumenta ruskog MVP: Sinđelić izmislio sastanak u tunelima

11/10/2018 - 13:20
Autor:Anđela Đikanović
1569 pregleda

Advokat Miroje Jovanović dostavio je upravo sudskom vijeću original dokumenta koji je zvaničan odgovor o boravku svjedoka saradnika Saše Sinđelića u Rusiji, odnosno kasnijem odlasku za Beograd koji bi, prema stavu odbrane, mogao znatno da utiče na budući tok postupka.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

FOS je ekskluzivno došao do original dokumenta u kom se navodi da je Sinđelić "doletio na međunarodni aerodrom Šeremetjevo letom iz Beograda, te da je istog dana, ne prešavši državnu i carinsku granicu Ruske Federacije, iz zone tranzita aerodroma Šeremetjevo odletio u Beograd".

Osim toga, jasno se dodaje i da ulazak državljana Republike Srbije na teritoriju Ruske Federacije vrši isključivo preko lokacije za prelaz.

m.m.
Foto: FOS media

I sve to ne bi bilo problematično da svjedok saradnik kod specijalnog tužioca kazao da on nije prelazio pasošku kontrolu, a da ga je na aerodromu čeka Eduard Šišmakov kog svjedok oslovljava sa "Edi". Međutim, ovo nije jedini put kada se Sinđelić izjašnjavao na okolnosti dolaska u Rusiju.

Naime, on je pred sudijom za istragu kazao da nije ušao u Moskvu. Sa druge strane, kod tužiteljke u Beogradu da je bio zadržan u jednoj prostoriji, a onda odmah vraćen za Srbiju, dok je pred sudom kazao da je hodnicima i tunelima prošao i pasošku kontrolu.

Zvanični dokument dostavljen danas sudu navodi nešto sasvim četvrto.

Pročitajte još:

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari